Det blev inte så mycket till vinter

Go kväll. Hur har eran dag varit? Min har varit riktigt bra. Det kännsk faktiskt som om allt är på väg åt rätt håll nu, att det snart kommer bli bra igen. Det blev inte så mycket matte hemma hos Ida, det finns ju mycket roligare saker man kan göra. Derimot gjorde vi amerikanske pannkakor till lunch och det blev riktigt bra, men hade man inte sylt eller liknande så var de faktiskt äkliga.

Sedan åkte vi ut till stallet och där var det lite mer vinter än vad vi har hemma. Det var riktigt kallt och så blåste och snöade det, så det var inte mysigt att rida ut. Men det är roligt med snö. När Michel sedan hoppade Lexi gick det jättebra, hon var jättefin och hoppade bra. De kom upp till ca 1.20 m och hon stanade inte en ända gång.I morgon ska jag få välbehövlig masage och det ska verkligen bli jätteskönt, kanske ska vi också måla lite i källaren om vi hinner. Nu ska jag kolla klart på Idol men ni får ha det bra.

Snö

God morgon. Vaknade vid åtta och kunde inte somna om så då tänkte jag att det var lika bra att gå upp. När jag kollade ut genom fönstret regnade det, då trodde jag att det skulle vara slut på den lilla vintern, men för ett tag sedan började det snöa igen. Men jag vet inte hur länge det kommer hålla i sig.

I eftermiddag ska Michel Lenings hoppa Lexi, hon skulle ha hoppa Jackpot också men han är inte riktigt bra så vi ska åka med honom till Strömsholm på torsdag. hoppas det inte är något allvarligt med honom, något som går över fort. Men han är verkligen inte som han brukar så det måste kollas upp. Så fort man tar lite bakom insidan av baknät sparkar han och i traven släpar han bara bakbenen efter sig, så något är fel.

Nu måste jag göra mig i ordning för att åka till Ida, men idag blir det inget smink för jag kände igår att mina ögon var väldigt trötta så idag ska de få vila. Hoppas ni får en bra dag.

Terapi på hög nivå

Jag är verkligen lycklig över att jag har hästarna. Vet inte riktigt vad jag skulle göra utan dem. När jag är i stallet och rider kan jag koppla bort allt annat och bara drömma mig bort. När det går bra på en träning har man sedan med sig det hela dagen. Hopptränade idag och det gick hr bra som helst, eller man kan inte riktigt kalla det hoppträning snarare dressyrträning med lite hoppning. Hoppade ca 7 språng på ett litet hinder. Så nu är jag uppe i nästan 50 cm. VM nästa, eller vad säger ni? Det skilljer ju bara ca 1,2 m, men det är väl inte så mycket? Haha, får nog vänta ett bra tag tills dess.

Det snöade också ikväll, så nu ligger det ett tunt vitt lager på marken. Vore kul om det skulle stanna kvar, men jag tror det är högst osanolikt. Men det skulle vara jättekul om vi fick en ordäntlig vinter i år. Det är så fint med snö och allt blir så mycket ljusare.

Imorgon ska jag hem till Ida. Vi ska bland annat plugga lite matte, visst låter det roligt? Sedan ska jag också försöka hjälpa henna att fixa designen till hennes blogg, Jag ska göra mitt bästa, men vi får se hur det går.

Nu får ni ha en trevlig kväll.