Första advent

Hej hur har eran helg varit så hät långt? Själv var jag hos Lollo i fredags, mycket trevligt. Vi kollade på en skräck film med vampyrer, det var verkligen inte min grej. Kollade mest ut genom fönstret hela tiden. Men den var ändå lite gullig i slutet, men det var inte kul sedan att gå genom Lollos källare för att komma ut till parkeringen där mamma stod och väntade.Igår var Johanna här en stund på eftermiddagen. Vi skulle testa några sminkngar och håruppsättningar inför nästa helg. Det blev ett helt okej resultat, speciellt första gången. Sedan kollade vi på Eragon, en av filmerna på Johannas filmlista (skriven av mig) över filmer hon ska se innan hon tar studenten. Det är en del kvar, ca 20 skulle jag tro.Sedan började jag och Lena med årets pepperkakshus. I år blir det en borg och lite småhus. Det är en hel del kvar men ni får se bilder när det blir klart, men det kanske dröjer till nästa helg om vi inte hinner klart idag.

Som ni kanske märkt skriver jag inte lika mycket och ofta som jag gjorde förut, jag känner nämligen att jag inte riktigt har tiden för tillfället. Just nu är det jättemycket i skolna och eftersom det är en del kurser som avslutas nu till jul vill jag verkligen skriva bra på de proven och då blir det inte så mycket tid över till annat än plugg. Men när alla proven och så är över kommer det nog bli som vanligt igen.

Idag är det första advent och bara tre veckor och två dagar kvar till jul och i morgon går vi in i den bästa månaden på hela året, enligt mig. Städade och julpyntade mitt rum igår.Ha det bra

9 avklarede, 4 kvar

Imorgon ska Jackpot tillbaks till Strömsholm, får se hur det går. Nu när han slutat äta medisinen har han blivit lite som han var innan igen och ömmar på insidan av bakknäna. Har också fysikprov imorgon, man kan minst sagt säga att det varit lite blandade känslor. I skolan idag hade jag nästan panik för att igent funkade men när jag pluggade här hemma gick allt jättebra. Hoppas det går lika bra imorgon. Hittills har vi haft nio prov och har fyra kvar innan jullovet, fysik imorgon, bilogi på tisdag, kemi torsdagen veckan efter och på måndagen ytterligare en vecka senare har vi matte prov.

Igår var vi till Rekasta och det var mycket trevligt. Dock kunda jag inte äta så mycket eftersom mina tänder gör väldigt ont efter att ha spänt tandstälningen. Sylve berättade en massa om hur det var under OS. Fick höra han teorier om varför det hade gått bra för vissa lag och dåligt för andra.

Hade ju även min fösrta psykologi lektion igår och jag trodde innan att läraren inte gillar mig. Men när jag kom till lektionen såg hon nästan överdrivet glad ut, så det kankse kan gå bra i alla fal. Själva ämnet verkar väldigt intressant också så det kan nog bli kul.

Gick en liten stund på stan idag för att hitta present till Lollo, det var lättare sagt än gjort kan jag säga. Köpte även lösögonfransar. Annars var det bara en massa grejer jag glömde köpa, vinkellinjal, block m.m.

Snart börjar Grey´s och därefter är det dirty sexy money, så det blir en trevlig tvkväll. Ha det bra

Sovmorgon

God morgon, detta är veckans först sovmorgon. Det är ju så att var fjärde vecka har jag sovmorgon både tisdag och onsdag. Det är verkligen skönt att kunna sova någon timme extra. Dock vankade jag med nackspärr i morse, inte alls lika skönt. Nu är det betydligt bättre men det gör fortfarande lite ont.

Idag börjar  jag med psykologi A istället för kemi breddning. Hart hört av dem som haft det innan att det är ganska jobbigt med mycket prov och så men jag har en annan lärare så det kanke blir anorlunda. Men jag är inte så jätteglad över den lärare jag faktiskt kommer ha, hade henne nämligen i drama i våras och vi kan ju bara säga att hon var mindre bra.

Ikväll ska vi också iväg till Rekasta på klubbkväll. Sylve ska föreläsa om hur man sätter upp mål och hur norska landslaget satte upp sina mål inför OS och hur de nåde dem. Så jag vet inte riktigt om jag hinner plugga något idag till fysik provet på torsdag. Men jag har ju imorgon på mig också.

Hoppas ni får en bra dag