Ibland undrar man

Ibland undrar jag verkligen hur min systers humör fungerar. Det gick ju inte så jättebra för henne idag på tävlingen och sedan dess har hon varit sur och alltid ska hon ta ut det på oss andra. Är så himla trött på hennes dåliga hurmör som bara kommer oftare och oftare.

Hopptävling och fotboll

Lena skulle och tävla idag, så det blev en lite tidigare morgon än vad det brukar vara på lördagar. Hon skulle i och för sig inte rida fören vid två men vi skulle hinna bada Jackpot och så vidare. Red Lexi på en gång när vi kom till stallet och hon känndes jättefinoch inte alls halt, som tur var. Sedan blev det lite dötid när Jackpot skulle äta, då gick jag och Lena ut i hagen och tog lite vackra kort, eller i alla fal kort.

Lena och Lexi


Sedan ringde Johanna och ville att jag skulle följa med och kolla på när Jannike spelade mach och eftersom det bara var ca 100 m bort så följde jag självklart med. Tyvärr förlårade dom med 1-2, men Jannike skötte sig jättebra.

Jannike i mål


Lite andra bilder från dagen
    Johanna

Steg 2

Sitter vid pappas dator nu och ska snart inleda steg 2 i min övertalningsplan, vilken går ut på att "råka" låta lite information ligga frame på köksbordet.

Jag vet inte riktigt vad jag tycker om det här vädret, visst är det fint och så  men jag klarar inte riktigt av värmen. Men om man klagar för mycket kommer det ju säker bli regn och det vill jag ju inte heller. Så jag har funderat en del över det och kommit fram till att mitt perfekta väder är: ca 23 grader och sol men ändå lite vita moln på himlen så att solen iband går i moln ocg man kan vila lite från den starka solen.