Blixt och dunder

Det var nästan lite läskigt i stallet idag, för nästan precis när vi kom dit började det regna, åska och blixtra. Jag kan säga att det inte var lite det regnade heller och vi ett tillfälle var själva ovädret rakt över oss. Det var nästan så att man hörde åskan innan man såg blixten. Läskigt blev det för det small till som bara den. Men sen när ovädret hade lättat blev det jättefint och man kunde se en stor, klar regnbåge. Dock hittade jag ingen skatt.

Att rida unatn handskar är inget jag kan rekomendera, blev tvungen till det eftersom mina fortfarande var blöta efter gårdagens ritt. Så nu har jag rätt så ont i händerna. Annars gick det jättebra att rida, Jackpot var verckligen jättefin. Så Lena har gjort ett bra jobb med honom de här två veckorna.

Imorgon blir det återigen en tidig morgon för att hinna till jobbet och efter det ska jag och familjen hem till farmor och farfar.

Nästan översvämning

Nu regnar det som bara den här, skulle vara mysigt att sitta framför Tv:n men popcorn och täcke. Tycker synd om hästarna som måste var ute i detta väder, men nu kanske de inte rullar sig i alla fal. Tur att jag inte ska gå ut än på ett tag, det ser verkligen inte kul ut. Himlen är helt går och det låter som bara den av regnet. Radion får inte heller någon mottagning nu på grund av detta.

437 sidor

Nu har jag precis ätit lunch och ska snart börja jobba igen, men det tar verkligen emot. Det jag fick att göra i morse som jag fortfarande inte är klar med är att gå igenom alla leverantörer som finns registrerade, vilket är 437 sidor av text och siffror. Jag har kommit till sidan 347 så jag har 90 sidor kvar. Sedan har jag alla dagens fakturor som jag ska lägga in, men jag tror inte det var så många i alla fal. Med anrda ord kommer jag att ha och göra idag och bra är väl det, eller?

Det var en liten stund som det såg ut osm om det kunde bli bra väder med blå himmel och sol men nu har molnen kommit tillbaks. Det regnar i alla fal inte och det får vi vara glada för. Men nu r jag verkligen trött på det dåliga vädert!