Nynäshamn

Hej, hoppas ni har det bra. Det har verkligen jag även om det är en aning för varmt. Just nu befinner vi oss i Nynäshamn, en av mina favorit gästhamnar. Antagligen blir det någon trevlig restaurang i kväll efter att vi varit och handlat. Igår var vi vid öja men där gick det inte få in internet hur jag än försökte.

Imorgon åker mamma hem för att hon och Lena ska till Hammarö på kvällen där Lena ska tävla. Hoppas det går bra för henne. Men istället kommer farfar och ska vara med oss några dagar. Men antagligen i slutet på veckan kommer det bara vara jag och pappa i några dagar.

Ha det bra!

Gömmer mig för solen

Sitter här nere i båten och gömmer mig för solen. Nu när jag börjat fått lite färg vill jag verkligen inte bränna mig. Så när solen är som starkast håller jag mig undan. Det är klarblå himmel och inte ett moln i sikte, vilket bådar gott för att det ska fortsätta vara så här. Idag bestämde vi oss för att ligga kvar här och se hur algerna tänker röra sig. Just här är det inte så mycket alger, som tur är, men det ska tydligen vara mer längre ut. Ikväll ska vinden också vända vilket gör att algerna kanske flyttar på sig, så vi avvaktar helt enkelt för att se om vi ska gå norr eller söder ut.

Imorse lyckades jag faktiskt komma i vattnet. Till en början var det ganska kallt men efter ett tag vande man sig och det blev ganska lagom. Blir enventuellt en längre simtur sedan, om jag lyckas komma i igen.

Ha det bra och ta det försiktigt med solen!

Ute i havet

Nu har jag installerat det mobila bredbandet på min dator och det var inte alls lika omstäntigt som jag trodde det skulle vara. Vi har haft ännu en jättehärlig dag och vädret ser ut att hålla i sig. Jag har till och med fått lite färg, något som jag nästan börjat tro var omöjligt.

Idag blev en ganska kort dag gemfört med de två andra då vi tagit hamn vi nio tiden. Vi la till vid två någon gång och åt lunch. Har inte vågat bada än trots att det är så varmt. Det blåser en hel del och jag tycker vattnet känns lite kallt. Men det kanske blir så att jag badar senare ikväll, det sägs att det ska blåsa minder då så jag hoppas. Var för örigt ute och sprang i morse, första gången på en och en halv vecka och det känndes. Gick inte alls lika lätt som innan men man kunde väl inte vänta sig så mycket annat, eller?

Ha det så bra nu allihop.