Imorgon bär det av till fjällen

Just nu är jag verkligen jättetrött. Har inte ens kommit ur pyamasen än och kommer nog antagligen inte göra det idag heller. Jag vet inte varför jag är så här trött, men jag kan inte sova heller. Kanske är jag på väg att bli sjuk memn jag hoppas verkligen inte det, för imorgon åker vi upp till lofsdalen och jag vill verkligen kunna ta vara på den tiden. Det är ju inte så ofta man kan åka upp dit och åka skidor. Vi kommer åka någon gång på eftermiddagen för vi har en del att göra imorgon eftersom det är första vardagen efter jul.

Jag kommer alltså fira nyårsafton uppe i fjällen. Vår stuga ligger uppe på ett berg med utsikt över byn. Så vi ser alla fyverkerierna från stugan. Förra året kunde jag inte åka snowboard på grund av att armen inte hade läkt än, men nu ska jag allt ge mig på det igen. Får bara hoppas att det går bra och att jag inte glömt bort allt för mycket. Sist jag åkte kunde jag i alla fal ta mig ner för backarna utan att ramla. Får se hur det går nu.

Det är lite oroande hur fort lovet går, det har redan gått en vecka. Vilket betyder att det bara är en och en halv vecka kvar innan skolan början. Jag hoppas verkligen att vårterminen inte blir lika jobbig som höstterminen var, men jag vet inte riktogt om jag tror att det kommer bli så. Men man kan ju alltid hoppas.

Ha det bra

Grattis Lena

Idag fyller min syster äntligen 16 år. Så ett jättestort grattis till henne. Igår blev en mycket lyckad dag med släkten. Men det blrv även sent. Vid halvtolv ungrfär bestämde sig de vuxna för att ha disco, och så blev det också. Lena och jag stängde då in oss i mitt rum och kollade på kung fu pand. Riktigt rolig. Det var jättekul att träffa hela släkten, specielt gävleborna eftersom det flyttar till Sydafrika i januari. Jag vet inte riktigt hur länge de ska bo där men det kommer ju inte vara lika lätta att träffas längre. För det blir lite jobbigt att ta bilen till Sydafrika över dan.

Idag kommer vågra uatv dem som var här igår för att fira Lena. Då blir det ännu mera god mat och film. Fram tills dess tänker jag bara ta det lungt. Kolla på tv, eller kanske någon bra film. Verkligen bara ta det lungt.

Återigen ett jättestort garttis till Lena.

Ha en bra dag

Idag har det inte hänt mycket

Ja som rubriken säger har det inte hänt mycket idag, har variot jättetrött efter alla tidiga mornar och stress. Så idag tog jag det verkligen lungt. Som sagt ska vi hem till farmor och farfar om ett tag och äta middag. Så då måste jag kliva utanför dörren. Men jag har i alla fal gjort en sak idag, nämligen marsipan godis doppad i choklad. En söt lite gris blev det och lite annat gått.

En sak jag glömde berätta igår var ett det var då exakt ett år sedan jag fick börja rida igen. På julaftons morgon för ett år sedan red jag för första gången igen efter att ha brutit armen för andra gången och efter att ha väntat i sju månader på att få rida igen. Det har båda varit framgångar och morgångar, men helt underbart.

Imorgon blir det ännu en tidig morgon och lite stressigt i stallet. För så fort vi kan ska vi hinna hem för kl två kommer hela släkten och då ska allt vara klart. Som jag sa igår är det en del som redan är klart så det kommer nog gå bra. Men det kommer nog bli lite stressigt vissa stunder.

Ha det bra restan av juldagen