home alone

God morgon.

Idag ska jag ta tåget ut till stallet vid halv elva, eftersom restan av familjen fortfarande är ute med båten. För att i kväll när alla kommit hem kanske Sisla ska komma hit igen. Pappa reagerade ju lite förra gången hon var här, men vi trode ju att det kunde bero på buren som hon åkte i eftersom den varit så mycket i stallet. Så idag ska hon åka utan den plus att hon ska vara nybadad. Jag hoppas verkligen att pappa inte ska känna av något denna gång.

Ha det bra.

Helg

Nu är det äntligen helg efter första veckan i skolan och det är jätteskönt. Har inte riktigt kommit in i de rätta dyngsrutinerna än och får därför inte all den sömn som jag behöver. Men annars har det varit en riktigt bra första vecka i skolan.

Igår kväll kom farmor och farfar hitt för att äta middag, alltid lika trevligt. Pappa hade också fått en ny mobil och jag måste säga att jag är lite avundsjuk, den verkar hr bra som helst. Den är liksom som en liten dator och jättelätt att använda. Dock kostar den sjutusen så det är ingen mobil jag kommer köpa för egna pengar, men om någon skulle känna att den vill ge mig en sådan skulle jag inte tacka nej.

Idag är syrran och tävlar i Heby och en meters klassen ska ha gått jättebra. Sedan ska de åka ut med båten, men jag ska vara hemma och ta det lungt och så ska jag ut och springa också. Känns som om jag inte sprungit på jättelänge nu, det måste det bli ändring på.

Hoppa ni får en bra dag.

Torsdag

God morgon.

Idag börjar jag klockan åtta, inte precis det jag tycker är roligast. Men man har ju inte så mycket val och när jag väl har vaknat så är det inte så farligt. Jag är inte så glad över att vi har idrott idag. Det är inte själva idrotten jag tycker är jobbigt utan det är att jag måste släpa runt på hela väskan med böker och kläder, eftersom vi fortfarande inte fått några skåp. Jag förstår inte riktigt varför det tar så lång tid innan vi får skåpen, förra året fick vi ju dem andra dagen. Men det är tydligen så att det är många fler elever i år och de vet inte riktigt vara alla ska ha sinna skåp.

Självklart var det ju Christian som vann Project Runway igår och jag tyckte verkligen det var helt rätt. Tycker att han förtjänade att vinna. Jag lyckades också boka en tid hos frisören igår, så nästa onsdag ska jag klippa mig. Både min lugg och mitt hår börjar verkligen bli för långt nu. Kommer nog klippa av en dm på håret och 5 cm på luggen eller något sådant.

Men nu måste jag göra mig i årdning för att cykla till skolan. Hoppas ni får en bra dag.