Idag har det inte hänt mycket

Daden började med engelska nationella och det känndes faktiskt ganska bra för en gångs skull. Fick tillbaks båda matteprovet och historiaprovet idag och jag fick VG på båda så det var väl ganska bra, antar jag.

Igår fick Bill börja sjunga igen och den glada nyheten är att hans röst inte har förändrats något! Så snart är han tillbaks lika frisk som innan.

Nu är pappa på väg ut för årets första körtur med Ferrarin, älskar verkligen den bilen och längtar tills jag får köra den själv (bara ett och ett halvt år kvar) =)

Borta bra men hemma bäst?

Nu är jag hemma igen, eller jag kom hem igår kväll men då var jag så trött att jag gick och la mig nästan på en gång. Fyra riktigt härliga dagar i Göteborg med shopping, hästar, Liseberg och ännu mera hästar! Lena och Ida Maria lyckades övertala mig att åka balder, och jag tror seriöst att jag aldrig varit så rädd i mitt liv. Men vilken adrenalinkick det var. Mycket shopping blev det också, jag köpte en tröja, två par skor, en dressyrhjälm, ett oar vita handskar, två schabrak, vita lindor och mcyket mer.

Nu är man hemma i fem dagar och sedan bär det av till Paris och jag antar att det blir ännu mer shopping där. Bara tre dagar i skolan också denna vecka, hur skönt som helst!!

Hade matteprov idag och jag tror verkligen inte det gick nå bra, men jag antar att det får jag veta imorgon jag hoppas också att jag får tillbaks historiaprovet då med.

Hej då Västerås

Om någon timme åker jag till göteborg och kommer inte hem förren på söndag kväll. Det ska verkligen bli hur kul som helst. Ska försöka plugga på tåget så att det blir gjort någon gång.

Franskaprovet gick ganska bra idag tror jag, men läraren hade glömt CDn till hörövningen så den kunde jag inte göra idag utan ska få  göra den på måndag istället